Scandic-patja

Laadukkaat Scandic -patjat on valmistettu asiantuntevasti vain parhaista komponenteista. Laadukas verhoilukangas viimeistelee kokonaisuuden, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan miellyttäviä unia. 


Olet ansainnut hyvän yöunen, joka tekee aamustasi aurinkoisen. Rauhallisesti nukutun yön jälkeen kehosi voi hyvin, ja palkitsee sinut paremmalla päivällä. Jaksat paneutua päivän haasteisiin uudella innolla.

Unicon tärkein päämäärä on tarjota jokaiselle nukkujalle paras mahdollinen nukkumiskokemus. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme tehneet arvokasta työtä saavuttaaksemme vuoteisiimme parhaat ominaisuudet juuri unen laadun kannalta.

Scandic -vuodemallistossa yhdistyvät skandinaavinen selkeä ja tyylikäs muotoilu, laadukkaat ja tarkkaan valikoidut pehmustemateriaalit, sekä tinkimätön suomalainen työn laatu.

Scandic Polar -joustinpatja on vankka erikoispatja. Vahva karkaistu ja reunatuettu jousisto myötäilee äänettömästi, ja jämäkät erikoispehmustemateriaalit tukevat hyvin nukkujan vartaloa.

Scandic Saturnus -joustinpatja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Pussijousisto kantaa kehoa miellyttävästi, ja pehmustemateriaalit ovat laadukkaita sekä hyvin hengittäviä.

Scandic Pegasus -joustinpatjan pussijousisto on jaettu seitsemään eri vyöhykkeeseen. Tämän ansiosta jouset mukailevat kehon painopisteitä, ja tarjoavat tukea oikeille alueille. Tarkkaan valitut pehmustemateriaalit ja laadukas verhoilu tekevät Royal -joustinpatjasta ylellisen miellyttävän.

Scandic Memory -patjan ominaisuudet perustuvat viskoelastiseen erikoispehmustemateriaaliin. Sensen rakenteessa ei ole käytetty jousia. Pehmustemateriaali reagoi lämpöön ja paineeseen, ja mukautuu kehon painopisteiden mukaisesti, vähentäen kehoon kohdistuvaa pintapainetta huomattavasti.